Οι Instructors της Hotelier Academy

Γνωρίστε τους Instructors της Hotelier Academy

3.png

Νίκος Σ. Μοράντης

strategy, digital marketing, sales

Με σφαιρική γνώση σε όλα τα κομμάτια του τουρισμού, ο Νίκος μοιράζεται τις γνώσεις και την εξειδίκευσή του με το προσωπικό του ξενοδοχείου σας, μέσα από άρθρα & στοχευμένα videos.

1.png

Ζένιος Ζένιου

concept, guest experience

Ο Hotel Concept Maker του Destsetters αναλύει μέσα από εξειδικευμένα courses & περιεχόμενο τα σημεία-κλειδιά που καθορίζουν το guest experience των πελατών ενός καταλύματος.

5.png

Μάγδα Πειστικού

F&B, hotel restaurant

Με ειδικότητα στο Marketing & Management Τουρισμού και Επισιτισμού, μοιράζεται μαζί μας τις γνώσεις της πάνω στο F&B των καταλυμάτων, μέσα από πρωτότυπες θεματολογίες.

1.png

Στέλλα Τσαντήλα

hotel e-sales, digital sales

Με μεγάλη εμπειρία στο sales & marketing management προσφέρει τις υπηρεσίες της ενεργά στα ξενοδοχεία, αποκλειστικά στο e-sales management & revenue.

2.png

Ζωή Κόσσυφα

hospitality revenue

Με εφόδιo τη σφαιρική της εμπειρία στο τουριστικό προϊόν δημιουργεί SOPs και ενισχύει τεχνικές εξυπηρέτησης υποστηρίζοντας με τεχνογνωσία νέα ξενοδοχεία.

2.png

Αλεξάνδρα Λάβδα

seo, advertising, digital marketing

Με γνώσεις πάνω στο SEO, το Digital Marketing και το Hotel Advertising, η Αλεξάνδρα μοιράζεται μαζί μας όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το Ξενοδοχειακό Digital Marketing.

4.png

Πάρης Σκλάβος

social media, content creation

Με χρόνια εμπειρίας πάνω στη δημιουργία ξενοδοχειακού περιεχομένου, ο Πάρης μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά ενός επιτυχημένου content strategy.

Instructors - Hotelier Academy.png

Ιωάννης Κουφός

food, hotel restaurant

Με την ειδικότητα του Executive Chef, ο Ιωάννης μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά σχετικά με την κουζίνα & το εστιατόριο του Ξενοδοχείου.